Logga in i GoDaddy Studio

Med Content Creator, som drivs av GoDaddy Studio kan du skapa visuellt innehåll för alla plattformar som drar till sig uppmärksamhet utan att behöva några kunskaper om grafisk formgivning.

Det finns två sätt att logga in:

• I Website Builder eller programsviten för digital marknadsföring.
  • Via GoDaddy Studio-mobilappen (Android eller iOS).

I Website Builder eller programsviten för digital marknadsföring

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder eller Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid relevant webbplats.
  3. Gå till Marknadsföring > Content Creator.
  4. Börja skapa, eller använd Designredigeraren för att starta ett Nytt projekt eller öppna Mina projekt.

Via mobilappen

1. Gå till appbutiken för din enhet (iOS eller Android).
  2. Sök efter GoDaddy Studio och ladda ner appen.
  3. Logga in med din GoDaddy-inloggning.
  4. Börja skapa, eller använd Designredigeraren för att starta ett Nytt projekt eller öppna Mina projekt.