Ansluta till Over med mitt GoDaddy-konto

Skapa visuellt innehåll för alla plattformar som drar till sig uppmärksamhet utan att behöva några kunskaper i grafisk formgivning.

Over Pro är kostnadsfritt för alla användare till och med 31 oktober. Efter det är Over Free fortfarande tillgängligt för alla användare. OverPro inkluderas i Website Builder premium- och e-handelspaket (se paket och priser) samt programsviten för digital marknadsföring.

Ditt finns tre sätt att få tillgång till Over med ditt GoDaddy-konto:

• I Website Builder eller programsviten för digital marknadsföring.
  • Via internet.
  • Via Over-mobilappen (Android och iOS).

Obs! När du öppnar Over via webbplatsen eller appen ska du se till att logga in med ditt GoDaddy-konto. På så sätt kan du ta del av fördelarna med Over Pro och dina bilder finns lätt tillgängliga i webbplatsens bildbibliotek.

Om du använder skilda inloggningsalternativ (till exempel Apple, Facebook eller Google) skapas skilda konton. Projekt som sparas i ett konto kan inte visas i ett annat konto.

I Website Builder

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder eller Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid relevant webbplats.
  3. Gå till Marknadsföring > Content Creator.
  4. Börja skapa, eller använd Designredigeraren för att starta ett Nytt projekt eller öppna Mina projekt. Läs mer om hur du skapar en bild för sociala medier eller din webbplats.

På internet

1. Gå till madewithover.com.
  2. Välj Logga in.
  3. Logga in med din GoDaddy-inloggning.
  4. Börja skapa, eller använd Designredigeraren för att starta ett Nytt projekt eller öppna Mina projekt. Läs mer om hur du skapar en bild för sociala medier eller din webbplats.
  5. Obs! Om du inte ser det befintliga projektet väljer du Kontrollpanel för att gå tillbaka till Website Builder eller programsviten för digital marknadsföring och väljer sedan Mina produkter under ditt namn i det övre högre hörnet för att växla till en annan webbplats.

Via mobilappen

1. Gå till appbutiken för din enhet (iOS eller Android).
  2. Sök efter Over och ladda ner appen.
  3. Logga in med din GoDaddy-inloggning.
  4. Börja skapa, eller använd Designredigeraren för att starta ett Nytt projekt eller öppna Mina projekt. Läs mer om hur du skapar en bild för sociala medier eller din webbplats.