Ändra webbplatsdomän

Som standard blir din webbplats adress namnet du ger den – med .godaddysites.com på slutet. Om du har en annan GoDaddy-domän kan du använda den istället.

1. Klicka på knappen med tre streck högst upp till vänster.
    Klicka på knappen med tre streck högst upp till vänster
  2. På sidomenyn, som visar din webbplats aktuella domän, klickar du på Inställningar.
    Klicka på knappen med tre streck högst upp till vänster
  3. Klicka på Domän.
  4. Den domän som din webbplats använder har en klar grön punkt bredvid sig. Klicka på den domän som du vill använda istället. Den kommer då att markeras med den gröna punkten.
  5. Klicka på pilen som pekar åt vänster två gånger så visas den nya domänen du valt precis under webbplatsnamnet.
  6. Klicka på Publicera webbplats för att tillämpa den nya domänen på din webbplats. Om du vill stänga sidofältet klickar du på X.