Ändra synligheten för min kontaktinformation

Ändra sekretessinställningen för din domän för att dölja eller visa kontaktinformationen för din domän. Varje domän som registreras via GoDaddy har sin domänkontaktinformation automatiskt ersatt med proxyinformation via vår sekretessleverantör, Domains By Proxy & reg ;. Din kontaktinformation kommer fortfarande att finnas på domänen, men proxyinformation kommer att användas i registret och i GoDaddy WHOIS-katalogen .

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän i listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  4. Välj Exponera kontaktinformation bredvid Sekretessinställningar . Eller dölj din kontaktinformation om den redan visas genom att välja Skydda kontaktinformation .

OBS! Exponering av din kontaktinformation, även under en kort tid, kan ses och eventuellt användas av vem som helst. Om du döljer den tas dina uppgifter bort från WHOIS, men om någon såg det medan det exponerades kan de fortfarande använda den tidigare informationen.

5. Gå igenom ändringarna i hur dina kontaktuppgifter kommer att visas i den offentliga WHOIS-databasen för GoDaddy och välj sedan Fortsätt.
  6. Markera kryssrutan bredvid Jag godkänner att mina kontaktuppgifter visas i den offentliga GoDaddy WHOIS-katalogen. och välj sedan Fortsätt .

Obs! Om du har domänskydd på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad på ditt konto i mer än 72 timmar. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din registrerare.

Du får bekräftelsen Klart när inställningarna har uppdaterats. Det kan ta upp till 24 timmar innan ändringarna återspeglas i den offentliga GoDaddy WHOIS-katalogen .