Ändra standard- / indexfilen i mitt Windows-värdtjänstkonto

Ditt Windows-värdkontos standardfil visas när besökare besöker din webbplats. För de flesta är det "hemsidan" för deras webbplats. Det faktiska filnamnet för startsidan liknar "index.htm" eller "default.htm" beroende på hur du skapade din webbplats.

Om din hemsida är inte att visa när du bläddrar till ditt domännamn, se till att Plesk vet vilken fil för att leta efter först. Så här kommer du in i Plesk och ställer in det.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Nedanför Värdtjänster för webbhotell , bredvid Windows-värdtjänstkontot du vill använda, väljer du Hantera .
  3. Välj Plesk Admin .
  4. Välj Virtuella kataloger .
  5. Välj Katalogegenskaper .
  6. I avsnittet Dokument visar listan nedan Sökordsordning för standarddokument de standard- / indexfilnamn som Plesk letar efter, i den ordning som Plesk söker efter dem. Så om webbplatsens ”startsida” heter Default.aspx så vill du ha den filen högst upp i listan.
    plesk standardlista med sökord
  7. Ändra ordningen på filnamnen som visas eller ange det nya filnamnet du vill använda i listan med standardbeställda sökord. Om webbplatsens hemsida till exempel heter Default.htm väljer du Default.htm i listan och väljer sedan Upp flera gånger tills Default.htm står högst upp i listan.
  8. Klicka på OK längst ned på sidan.