Ändra ordning på sidor i navigeringsfältet

När du bygger upp webbplatsen kan du behöva ändra ordningen på sidorna i webbplatsens navigeringsfält. Om du skulle ändra dig kan du alltid ändra tillbaka.
sidor i navigeringsfältet

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Sida-menyn i övre vänstra hörnet och sedan på kugghjulet.
    Klicka på knappen Hantera sidor
  4. I panelen Hantera sidor klickar och drar du på prickarna till vänster om den sida du vill flytta på till en ny plats.
    Klicka till vänster på sidan
  5. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  6. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).