Ändra ordning på sidor i navigeringsfältet

När du bygger upp webbplatsen kan du behöva ändra ordningen på sidorna i webbplatsens navigeringsfält. Om du skulle ändra dig kan du alltid ändra tillbaka.
navigeringsradsordning före

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Sidor på panelen Min webbplats.
    Klicka på knappen Hantera sidor
  4. Leta reda på sidan du vill flytta i panelen Sidor och navigering, klicka på de tre små staplarna till vänster om den och dra den till den nya platsen.
    Klicka på objekt och dra till ny plats
  5. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
    Navigeringsrad efter omflyttning
  6. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).