Kontohantering Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra mitt användarnamn för GoDaddy-kontot

Du kan ändra ditt användarnamn när du har loggat in på ditt GoDaddy-konto.

  1. Gå till GoDaddy Sidan Inloggning och PIN-kod . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Redigera i avsnittet Inloggningsinfo .
  3. Ange ditt nya användarnamn . Den måste uppfylla de angivna villkoren.
  4. Välj Spara för att bekräfta dina ändringar.

Mer information

  • Om du har glömt ditt användarnamn kan du hämta det .
  • Om du inte kan logga in på ditt GoDaddy-konto kan du prova våra felsökningssteg .