Ändra mina kontaktuppgifter för domän

Du kan ändra kontaktuppgifterna för dina domännamn när som helst. Varje kontakttyp (registrerare, administrativ, teknisk och fakturering) kan redigeras enskilt, eller så kan du redigera alla på samma gång. Du måste följa andra steg om din domän har Sekretesskydd aktiverat.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill uppdatera. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. I menyn ovanför domänlistan väljer du Ägarskap och sedan Uppdatera kontakter.
    välj uppdatera kontakter
  4. Ange dina nya kontaktuppgifter.

OBS! Redigera informationen för enskilda kontakttyper genom att avmarkera alternativet för Använd för alla kontakttyper och sedan välja lämplig kontaktflik.

5. Klicka på Spara när uppdateringarna är klara. Det kan ta upp till 48 timmar innan dina nya uppgifter uppdaterats på WHOIS-databasen.
Obligatoriskt: Om du uppdaterat registrerarens organisation, förnamn, efternamn eller e-postadress, så måste du godkänna dessa ändringar.