Office 365 från GoDaddy Hjälp

Ändra en användares e-postlösenord

Varning: Den här artikeln handlar specifikt om att ändra e-postlösenord för Office 365-användare.

Som administratör för ditt Office 365-konto kan du ändra ditt eget lösenord eller lösenorden för de andra användarna på ditt konto. Du skickar ett temporärt lösenord till dem, så att de kan återställa sina egna lösenord.

OBS! Om du inte är administratör för kontot kan du skicka e-post för lösenordsåterställning till dig själv om du har glömt lösenordet.

1. Klicka på Instrumentpanel i ditt Office 365-konto.
  2. Klicka på de e-postadresser du vill använda under Användare.
  3. Klicka på Lösenord under Hantera.
  4. Gör något av följande:
    • Ange ett nytt lösenord för användaren i fältet Nytt lösenord. Ange sedan samma lösenord i fältet Bekräfta lösenord.

OBS! Det kan ta upp till 30 minuter innan en ändring av lösenord börjar gälla.

• Klicka på Generera temporärt lösenord och ange sedan e-postadressen som det temporära lösenordet ska skickas till.

OBS! De måste använda detta temporära lösenord för att logga in på sitt Office 365-konto, där de omedelbart ombeds att ändras lösenordet.

5. Klicka på Spara.