Ändra eller ta bort webbplatsmedlemmar

Använd medlemssidan i Website Builder för att uppdatera medlemslistor eller ta bort medlemmar, så de inte längre kan logga in och se dina medlemssidor på webbplatsen.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)

OBS! Om du redan har loggat in på din webbplats klickar du på Kontrollpanel och går vidare till steg 3.
    klicka på Kontrollpanel

2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats. (Om du använder onlinebutiken för Website Builder klickar du på Hantera butik.)
  3. Klicka på Medlemmar i den gröna raden längst upp.
    klicka på Medlemmar i den gröna raden
  4. Klicka på den post som du vill ändra eller ta bort i fönstret Medlemmar.
    klicka på en medlemspost
  5. När fönstret Redigera medlem öppnas kan du:
    • Uppdatera postens information och klicka på Spara.
      klicka på Spara efter ändringar
    • Klicka på Ta bort medlem och klicka sedan på Ta bort i bekräftelsefönstret.
      klicka på Ta bort medlem
  6. Fönstret Medlemmar öppnas igen efter ändringarna och visar en uppdaterad lista.