Ändra ditt domännamn

Du kan när som helst uppdatera domännamnet som är kopplat till din onlinebutik. Du kan använda vilken domän som helst, så länge den finns på samma konto som ditt paket med onlinebutik.

OBS! Den här artikeln gäller för den fristående versionen av Onlinebutiken. Den gäller inte för versionen Website Builder.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Företagsinfo på fliken Inställningar.
  3. Klicka på länken Ändra domän och välj ett av alternativen:
    • Välj Välj en av mina domäner om du vill använda en domän som registrerats av det här kontot.
    • Välj Skapa en underdomän om du vill använda en underdomän i ditt konto, t.ex. underdomän.kulexempel.com.
  4. Klicka på Spara för att spara dina ändringar och publicera sedan din webbplats för att se ändringarna online.