Ändra avsnitt på webbplatsen

Du kan när som helst ändra innehållet och utseendet i webbplatsens avsnitt enligt dina behov.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Om du vill ändra ett avsnitt klickar du på den del i avsnittet som du vill ändra.
    klicka på del som du vill ändra
  4. Den delen markeras omedelbart i den högra panelen, där du kan göra dina ändringar.
    avsnitt markerat
  5. Ändringarna syns omedelbart i det berörda avsnittet.
    uppdateringar av avsnitt
  6. Om du vill ändra andra objekt eller avsnitt upprepar du steg 2–4.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  8. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).