Allt om GoDaddy Studio för webben

GoDaddy Studio finns som en app på iOS och Android och finns nu även på webben.

Webbversionen är perfekt för att skapa mönster som är ”bättre på den stora skärmen”, som presentationsbilder eller Zoom-bakgrunder.

Vad kan jag göra på GoDaddy Studio för webben?

• Skapa projekt för alla plattformar.
  • Använd en mall för att starta ditt projekt.
  • Lägg till och redigera bilder, text, grafik och former.
  • Lägg till filter i bilder.
  • Exportera ditt projekt som en .jpg- eller .png-fil.
  • Välj och flytta flera lager samtidigt (ännu inte tillgängligt på mobilen).
  • Högerklicka på ett lager för att visa åtgärder.
  • Kopiera och klistra in från urklipp.
  • Få åtkomst till dina projekt på olika enheter med Project Sync.
  • Redigera bilder direkt från webbplatsredigeraren eller webbplatsens mediebibliotek.
  • Designa inlägg på sociala medier och dela dem med flera plattformar samtidigt.

Vad kan jag inte göra på GoDaddy Studio för webben än?

• Lägg till din logotyp för snabb åtkomst - men du kan ladda upp din logotyp som en bild.
  • Importera anpassade teckensnitt.
  • Samla in grafik eller grafiska samlingar.
  • Organisera projekt och mallar i mappar (endast iOS).
  • Lägg till videor i projekt - detta inkluderar tillgång till vårt exklusiva videobibliotek.
  • Använd layouter eller layoutsamlingar (endast iOS).
  • Läs Discover-inlägg (endast iOS), som hjälper dig att få ut det mesta av GoDaddy Studio.

Hur kan jag föreslå förbättringar för GoDaddy Studio på webben?

Vi vill gärna höra dina tankar om hur vi kan förbättra GoDaddy Studio på webben. Skicka din feedback till oss genom att fylla i vårt formulär för funktionsbegäran och välja Skicka .

Relaterad information