Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera rot- eller adminåtkomst till min Gen 3-hanterade eller fullständigt hanterade server

Så här aktiverar du rot- eller adminåtkomst (kallas även sudo- eller ersättnings- / superanvändaråtkomst) till din hanterade eller fullständigt hanterade server. Du kanske behöver den här typen av åtkomst för att installera program eller göra ändringar på hög nivå i din serverkonfiguration.

OBS! Om du försöker aktivera rotåtkomst för en Generation 4 VPS- eller dedikerad server är stegen annorlunda .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det serverkonto du vill använda under Servrar .
    klicka på hantera
  3. Klicka på Inställningar på serverkontrollsidan .
    klicka på inställningar
  4. Klicka på Ändra bredvid Adminåtkomst .
  5. Se till att Aktivera din behörighet för behörighet för admin (rot och sudo) är markerad.
  6. Klicka på Spara och klicka sedan på OK .