SSL-certifikat Hjälp

Aktivera min SSL-kredit

Obs! Om SSL ingår i ditt konto för Hemsidor + Marknadsföring eller Pro-värdtjänster för WordPress behöver du inte göra det här – vi sköter aktivering och installation åt dig.

När du köpt ett SSL-certifikat visas kredit på ditt konto som du kan använda när du vill. Börja med att aktivera SSL-krediten när du är redo att begära SSL-certifikatet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på SSL-certifikat.
  3. Klicka på Konfigurera bredvid önskad kredit för SSL-certifikat.
  4. Om du har flera krediter, välj önskad kredit och klicka på Konfigurera.
  5. Uppdatera sidan; ett Nytt certifikat bör visas. Fortsätt annars att uppdatera sidan tills det visas.