Lägga till webbplatsmedlemmar en i taget

Privata sidor kan endast ses av personer du väljer. Bjud in medlemmar en i taget eller importera ett kalkylblad med namn och e-postadresser för att lägga till flera medlemmar .

OBS! Du kan inte lägga till medlemmar förrän efter att du har skapat minst en privat sida . Alla privata sidor är synliga för alla medlemmar.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Från din kontrollpanel väljer du Anslutningar och sedan Medlemmar .
  4. Välj Importera .
  5. Alternativet Lägg till kontakter en i taget manuellt väljs automatiskt. Lägg till personens e-postmeddelande så att de kan få en inbjudan att skapa ett lösenord. Fälten för förnamn, efternamn och telefonnummer rekommenderas men är valfria.
  6. Under Kundstatus & Privat sidåtkomst kontrollerar du att rutan för åtkomst till privata sidor (Medlemmar) är markerad. Du kan även välja att kryssa i rutan för att bjuda in kontakten att skapa sitt konto via e-post.
  7. Valfritt: Lägg till personen i en ny eller befintlig lista. Med listor kan du organisera dina kunder, medlemmar och prenumeranter.
  8. Välj Spara eller Spara och skapa en till . Om du ändrar dig väljer du X för att stänga fönstret.
  9. När du är klar kommer du tillbaka till kolumnen Kontakttyp för anslutningar .

Mer information

• Om du vill skicka inbjudan på nytt eller om någon glömmer lösenordet väljer du personens namn i listan. På deras profilsida väljer duikonen för tre horisontella prickar och välj sedan Ta bort åtkomst . Bekräfta att du vill ta bort åtkomst. Väljikonen för tre horisontella prickar igen och välj sedan Bevilja medlemsåtkomst . Personen får ett e-postmeddelande med en länk för att skapa ett nytt lösenord. Den länken är endast giltig för en användning och upphör två timmar efter att den har skickats.
  • När du har valt en person i listan över anslutningar väljer du personen igen från deras profilsida för att ändra deras kontaktinformation.
  • Du kan också ta bort webbplatsmedlemmar från listan Anslutningar eller från en persons profilsida.
  • Om du vill lägga till medlemmar, kunder eller prenumeranter snabbare lägger du till flera webbplatsmedlemmar . Kom ihåg att du måste ha någons tillstånd att skicka marknadsföringsmejl till dem.