Lägg till restaurangbokningar med OpenTable

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för Websites + Marketing-kunder med Standard-, Premium- eller Commerce-paket. OpenTable har endast stöd för engelska, franska, spanska, tyska, nederländska och japanska.

Om du driver en restaurang gör OpenTables onlinebokningssystem det enkelt för dina kunder att hitta en tid och bordsstorlek som passar deras behov.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyget

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Webbplats och sedan Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Gå till sidan och platsen du vill lägga till OpenTable och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet Bokningar och lägg till det.
  6. I den högra panelen börjar du anpassa titeln och beskrivningen med din egen text.
  7. Om du redan har ett, ange ditt OpenTable restaurang-ID . Välj annars Skapa ett OpenTable-konto .

OBS! Det kan ta upp till två arbetsdagar för OpenTable att behandla din begäran om ett konto.

anpassa bokningsinställningar
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.