Lägga till mina egna värdnamn

Registrera dina egna värdnamn för att skapa anpassade namnservrar för dina domäner som är registrerade med GoDaddy. Det högsta antalet värdnamn du kan lägga till beror på TLD:s register.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Välj Värdnamn under Avancerade funktioner.
  5. Välj LÄGG TILL.
  6. Ange Värdnamn och IP-adress i respektive fält. Lägg inte till din domän i fältet Värdnamn – den har redan lagts till åt dig.
  7. Välj Spara när du är klar.