Lägga till min Microsoft 365-e-postadress i Outlook på iPhone eller iPad

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till din Microsoft 365-e-postadress i Outlook för iPhone och iPad. Då kan du skicka och ta emot e-post var du än är.

1. Öppna Outlook. (Har du inte appen? Ladda ned den från iTunes App Store. Tryck sedan på Kom igång, välj dina inställningar och gå till steg 4.)
  2. Tryck på Meny > Utrustningsknappen Inställningar.
    Tryck på Menyikonen för att visa ett hus
  3. Tryck på Lägg till Mail-konto > Lägg till ett e-postkonto.
    Lägga till ett e-postkonto
  4. Ange din e-postadress för Microsoft 365 och tryck på Lägg till konto.
    Ange e-postadress och tryck på lägg till konto
  5. Om din administratör aktiverat flerfaktorautentisering (MFA) kan du verifiera ditt konto eller konfigurera autentiseringsappen.
  6. Ange lösenordet till Microsoft 365 och tryck på Logga in. (Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola.)
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  7. Ditt Microsoft 365-konto visas nu i Inställningarna. Gå till din Inkorg för att kolla din e-post.
    Ditt nya e-postkonto för Microsoft 365 visas i Inställningar

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.