Lägg till webbplatsmedlemmar

Websites + Marketings privata sidor kan endast ses av de som får ett e-postmeddelande med en privat länk för att skapa ett medlemskonto på din webbplats. Lägg till flera medlemmar genom att ange e-postadresser manuellt eller genom att importera ett kalkylblad med namn och e-postadresser. (Eller lägg till medlemmar en i taget .)

OBS! Du kan bara lägga till medlemmar efter att du har skapat minst en privat sida . Medlemmar har tillgång till alla webbplatsens privata sidor.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelen väljer du Anslutningar och sedan Medlemmar .
  4. Välj Lägg till kontakter .
  5. Välj mellan tre metoder för att lägga till webbplatsmedlemmar:
    • Lägg till manuellt, en i taget .
    • Ladda upp en befintlig lista efter fil (.csv) : Dra och släpp dina filer eller välj ladda upp från din enhet och gå till ett befintligt CSV-kalkylblad med namn och e-postadresser.
      OBS! Kalkylbladet måste vara formaterat som en CSV (kommaseparerade värden), XLS eller XLSX-fil för att kunna laddas upp. Eller välj Hämta exempel och använd sedan den nedladdade CSV-filen som en mall för att lägga till dina egna namn.
    • Kopiera och klistra in en befintlig lista : Ange e-postadresser separerade med kommatecken.
  6. Markera kryssrutan genom att Bjud in dessa kontakter för att skapa sina konton just nu.
    • Valfritt: Välj Förhandsgranska för att se ett exempel på det e-postmeddelande som dina inbjudna medlemmar får.
  7. Välj Lägg till , Lägg till och stänga eller Importera fil .
  8. När uppladdningen är klar stängs fönstret automatiskt och du kan se tilläggen i din medlemslista.