Lägga till flera medlemmar på webbplatsen

Websites + Marketings privata sidor kan endast ses av personer som får ett e-postmeddelande som innehåller en privat länk. Du kan lägga till flera medlemmar genom att ange e-postadresserna manuellt eller genom att importera ett kalkylblad med namn och e-postadresser. (Eller så kan du lägga till medlemmar en i taget .)

OBS! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för kunder i USA. Du kan inte lägga till medlemmar förrän efter att du har skapat minst en privat sida . Medlemmar har tillgång till alla webbplatsens privata sidor.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Välj fliken Anslutningar och välj Medlemmar .
    välj anslutningar-medlemmar
  3. Välj Bjud in .
  4. Välj fliken Lägg till många eller Importera fil:
    • fliken Lägg till många anger du e-postadresser åtskilda av kommatecken.
    • fliken Importera fil väljer du Bläddra och navigerar till ett befintligt kalkylblad med namn och e-postadresser.

OBS! Kalkylbladet måste vara formaterat som en CSV (kommaseparerade värden), XLS eller XLSX-fil för att kunna laddas upp. Eller välj Hämta exempel och använd sedan den nedladdade CSV-filen som en mall för att lägga till dina egna namn.

5. När du är klar på någon av flikarna markerar du rutan genom att skicka ett e-postmeddelande om att skapa ett lösenord till nya medlemmar just nu . Välj sedan Lägg till eller Importera kalkylblad .

OBS! Välj Förhandsgranska om du vill se ett exempel på det e-postmeddelande som dina inbjudna medlemmar får.

6. När uppladdningen är klar stängs fönstret automatiskt och du kan se dina tillägg till medlemslistan.