Lägg till FTP-användare i mitt Linux-värdtjänstkonto

Om du vill ge andra tillgång till ditt Linux-värdtjänstkonto lägger du till dem som FTP-användare så att de också kan ladda upp filer eller hantera din webbplats. Du kan begränsa vad dessa användare kan komma åt och hur mycket de kan ladda upp.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Välj FTP-hanteraren i det övre vänstra hörnet av kontots kontrollpanel .
    välj FTP-hanterare
  4. På sidan cPanel FTP-konton , nedanför Lägg till FTP-konto , fyll i dessa fält:

FältVad det innebär ...
    Logga inFörsta delen i ditt användarnamn. Det fullständiga användarnamnet inkluderar @[det primära domännamnet för ditt konto]. Om din primära domän är coolexample.com och du skriver ftpanvandare blir det fullständiga användarnamnet för FTP ftpanvandare@coolexample.com.
    LösenordetLösenordet för denna FTP-användare.
    KatalogKatalogen som den här användaren kan komma åt. Om du vill ge användaren åtkomst till hela kontot anger du bara ett snedstreck ( / ).
    KvotTotal storlek på filerna (i MB) som den här användaren kan ladda upp i den katalogen. Välj Obegränsad utan gränser. Befintliga filer i en katalog räknas in i kvoten.
  5. Klicka på Skapa FTP-konto .

Upprepa dessa steg för alla andra användare du vill lägga till. Du kan ha upp till 50 FTP-användare för Ekonomi- och Deluxe-konton och ett obegränsat antal för Komplett-konton.