Lägg till en e-postsignatur i Outlook på webben

Lägg till en e-postsignatur som visas när du skickar meddelanden med Outlook på webben. Ställ in din signatur så att den automatiskt lägger till nya meddelanden eller svar och vidarebefordran. När du inkluderar information som ditt telefonnummer och din webbplats i din signatur får dina mottagare mer information om vem som kontaktar dem.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj Outlook längst till vänster.
  3. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  4. Välj E- post , sedan Skriv och svara .
    Vänster panel som visar Mail and Compose och svara
  5. Under E-postsignatur anger du ett signaturnamn och anger sedan den signatur du vill använda:
    • Kopiera och klistra in en signatur genererad via e-post & Office-kontrollpanel .
    • Skriv din signatur. Du kan inkludera ditt namn, e-postadress, logotyp och länkar till sociala medier.
    ALTEXT
  6. (Valfritt) Välj + Ny signatur för att skapa en ny signatur. När den har skapats visas den i en lista med sparade signaturer.
  7. Under Välj standardsignaturer väljer du din standardsignatur för Nya meddelanden och svar / vidarebefordran .
  8. ALTEXT
  9. Välj Spara.

OBS! Med de här stegen skapas en signatur som endast är tillgänglig när du använder Outlook på webben. Om du använder andra e-postklienter behöver du även skapa signaturer för dem.