Lägg till en DS-post

Lägg till DS-poster i domäner som är registrerade med GoDaddy men inte använder GoDaddy-namnservrar. Du måste aktivera DNSSEC hos din DNS-leverantör, vilket genererar en signaturförklaringspost. Sedan kan du lägga till DS-posterna i din domän i ditt GoDaddy-konto.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj en enskild domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj en enda domän
  3. Välj DNS och sedan DS-poster.
    välj fliken ds-poster
  4. Välj Lägg till .
  5. Ange uppgifterna för din nya DS-post.
    • Nyckelmärke : Identifieringsnumret för DS-posten, mellan 1 och 65536.
    • Algoritm : Välj en algoritm bland de tillgängliga alternativen.
    • Sammanfattningstyp : Välj 1 eller 2 i menyn.
    • Sammanfattning : En rad alfanumeriska tecken.
  6. Välj Spara för att lägga till din DS-post.
  7. OBS! Om du får ett felmeddelande när du sparar din DS-post, kontrollera att din post är korrekt hos din DNS-leverantör. Du kan inte spara fel DS-poster.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.