Acceptera ett domännamn till ditt konto

En kontoändring sker när en kontoägare flyttar över ett domännamn från ett konto hos oss (det initierande kontot) till ett annat (det mottagande kontot). Du behöver ha ett konto hos oss för att utföra kontoändringen och acceptera domännamnet.

När en kontoägare initierar en kontoändring i sitt konto skickar vi information om hur kontoändringen ska accepteras till mottagande kontots ägare. E-postmedelandet kan innehålla ett transaktions-ID och en säkerhetskod (om det är tillämpligt).

OBSERVERA: Kontoändringar upphör efter 10 dagar. Ägaren till det initierande kontot kan emellertid ominitiera det. För mer information, se Flytta en domän till ett annat GoDaddy-konto..

Så accepterar du ett domännamn till ditt konto

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Starta.
  3. Gå till menyn Domäner, klicka på Utestående kontoändringar och klicka på Inkommande kontoändringar.
  4. Gör något av följande:
    • Om domännamnet visas i listan — Markera domännamnet och klicka på Acceptera.
    • Om domännamnet inte visas i listan — Klicka på Acceptera mejlade ändringar, ange följande, klicka på Nästa och fortsätt till kassan med den kostnadsfria transaktionen:
      • Transaktions-ID — Identifikationskoden i det e-postmeddelande vi skickade till dig.
      • Säkerhetskod — Säkerhetskoden från det e-postmedelande vi har skickat till dig.
    Det kan ta några minuter för domännamnet att visas i ditt konto. För att se domänen, ställ muspekaren över fliken Domäner och klicka på Alla domäner.

För mer information om att arbeta med din domän, se