Acceptera en ändring av ett domännamnskonto

En gång ändring av domänkonto börjar, får du ett e-postmeddelande från GoDaddy som förklarar nästa steg för att fortsätta processen.

1. Öppna e-postmeddelandet du fick med ämnesraden Du har väntande ändringar i ditt domänkonto . Kan du inte hitta e-postmeddelandet? Den ursprungliga domänägaren kan skicka e-postmeddelandet igen .
  2. Välj Aktivera nu knapp.
  3. Logga in på GoDaddy-kontot där domänen flyttar till. (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  4. Välj Ja, acceptera den här överföringen för att börja granskningsprocessen. Om du inte vill fortsätta väljer du Nej, jag vill inte acceptera denna överföring .
  5. Använd samma kontaktinformation på alla kontakttyper (registrant, administrativ, teknisk och fakturering) genom att markera rutan bredvid Används för alla kontakttyper . Eller håll rutan okontrollerad för att ha olika info för alla kontakttyper.
  6. Granska eller uppdatera kontaktinformationen för domännamnet efter behov.
  7. Markera rutan bredvid Jag intygar att jag antingen är den ovan nämnda personen eller har rätt att agera för deras räkning .
  8. Välj Nästa . Om Nästa knappen inte är tillgänglig, granska och se till att alla kontaktuppgifter är korrekta och giltiga.
  9. Markera rutan för att bekräfta att du godkänner Byte av registrant villkor och välj Börja överföringen .

Du får en bekräftelse om att domänen har överförts till ditt konto. Domänen kommer att vara aktiv i ditt konto inom några minuter.

Notera: Om du har gjort ändringar i registranten Organisation , namn eller E-postadress du måste godkänna ändringarna innan överföringen är klar.