Acceptera eller neka en överföring bort från GoDaddy

När du godkänner en överföring till en ny registrator kan överföringen skyndas på om du accepterar överföringen. Överföringar accepteras automatiskt inom fem dagar efter att du godkänner överföringen med din nya registrator, såvida du inte nekar. Om du nekar överföringen flyttas den inte till en annan registrator utan förblir på ditt konto.

Obs! Denna process är inte tillgänglig för .eu- eller .de-domännamn.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Gå till menyn Domäner och markera Överföringar:
    välj överföringar från domänmenyn
  3. Under rubriken Väntande överföringar väljer du Utgående överföringar.
    överföringar in eller ut
  4. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill acceptera. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  5. Välj Acceptera för att fortsätta med överföringen eller Neka för att avbryta överföringen.
  6. Bekräfta ditt val i det nya fönstret.

OBS! Domänöverföringar kan ta mellan 5 och 7 arbetsdagar att slutföra.

Nästa steg

• Har överföringen hakat upp sig eller får du felmeddelanden? Ta en titt på våra felsökningstips.