En snabbstartsguide till Microsoft 365 från GoDaddy

Välkommen till Microsoft 365! Du har nu fått professionell e-post med ditt domännamn, plus verktyg för att öka samarbetet och produktiviteten. Med Microsoft 365 är din e-post och dina filer anslutna till dina enheter, så du får mer gjort, oavsett vart ditt företag tar dig. Nu sätter vi igång!

Tour-e-post & Office

Här är några av de saker du kan göra med Microsoft 365 från GoDaddy.

Ge det en chans!

Nu när du vet vad du kan göra i e-post & Office Dashboard, läs vidare för steg för att börja använda ditt e-postkonto.

Logga in på ditt e-postmeddelande

Logga in på Office-startsidan för att komma åt Outlook och andra Office-appar.

1. Gå till Microsoft 365 . owa-inloggningssida
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft 365. Ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här.
  3. Välj Logga in . Office-hemsidan öppnas.
  4. Välj Outlook för att gå till ditt e-postmeddelande längst till vänster.

Ladda ner och installera Office

Med Business Professional-paket och senare installerar du Office-appar på upp till fem enheter. Läs mer om att ladda ner Office-appar .

1. Logga in på e-postmeddelandet & Office-instrumentpanel .
  2. Välj Ladda ner Office och logga sedan in med din Microsoft 365-e-postadress och lösenord.
  3. Välj Installera Office och följ sedan anvisningarna.
    Inloggningssida

Konfigurera e-post på dina enheter

Läs våra instruktioner för att konfigurera e-post på din mobil eller stationära enhet. Vi rekommenderar att du använder Outlook-appen. På mobilen installerar du Outlook från App Store för iOS eller från Google Play Store för Android.

OBS! Om du vill flytta gammalt e-postmeddelande till ditt nya konto exporterar du det och importerar det sedan till Outlook som en PST-fil .

Dela filer och dokument

Skapa och dela dokument med Office online. Med Business Professional-paket och senare kan du även skapa och dela filer med OneDrive eller SharePoint .

1. Logga in på Microsoft 365 med din e-postadress och ditt lösenord.
  2. Öppna eller skapa ett dokument.
  3. Välj Dela i det övre högra hörnet.
    Dela-knapp på Word
  4. Ange ett namn eller en e-postadress och välj sedan Skicka .

Du kan också dela filer från Office-skrivbordsprogram genom att gå till Arkiv och sedan Dela .

Skapa en ny användare

När ditt team växer kan du behöva skapa ett annat användarkonto .

1. Logga in på e-postmeddelandet & Office-instrumentpanel .
  2. Välj Köp mer e-post . Du kan behöva välja din domän om du har fler än en i ditt konto.
  3. Under Skapa nytt e-postkonto anger du kontoinformationen.
  4. Välj Skapa .

Obs! Ditt konto innehåller flera kostnadsfria e-postadressalternativ om du inte behöver konfigurera en personlig brevlåda (som för en anställd). Dessa adresser, t.ex. alias och distributionsgrupper, kan förbättra samarbetet och få ett litet företag att se större ut.