Varför behöver jag SSL med WooCommerce?

OBS! Om du använder hanterad WordPress Ultimate eller värdtjänster för e-handel ingår ditt SSL-certifikat och installeras automatiskt åt dig. För Hanterad Wordpress Basic och Deluxe måste du köpa SSL separat och aktivera sedan från produktens inställningar.

An SSL-certifikat gör det möjligt för en webbplats att använda HTTPS genom att verifiera webbplatsens äkthet och dess ägare.

När du har ett SSL-certifikat installerat kan besökare besöka din webbplats via HTTPS, vilket visar besökaren att webbplatsens data är krypterad och att deras känsliga information är skyddad. Detta kommer att väcka förtroende och visa för dina användare att du uppskattar deras integritet.

För e-handelsbutiker rekommenderar vi starkt att du använder HTTPS av följande skäl:

• För att uppfylla sekretess- och säkerhetskrav. Många betalningsgateways kräver ett giltigt SSL-certifikat.
  • SSL-certifikat skyddar dina kunders känsliga information när data överförs eller accepteras.
  • För säkra inloggningar och registreringar på din webbplats.
  • För kundernas förtroende.