Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Våra värdtjänstprodukter varierar beroende på typ och paket. Så här kontrollerar du vilken typ av värdtjänstpaket du har:

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Din kontotyp för värdtjänster visas under Värdtjänster. Om du har ett konto för WordPress-värdtjänster visas din kontotyp istället under Managed WordPress.
    hitta min kontotyp

Typer av värdtjänstkonton och nivåer

Kontotyperna är:

• Värdtjänster med cPanel: Linux-operativsystem (OS) på servern med åtkomst till cPanel via kontots kontrollpanel. Du installerar appar som WordPress på egen hand med hjälp av cPanel.
  • Managed WordPress: Vi installerar WordPress åt dig med åtkomst till WordPress via kontoöversikten.
  • Webbhotell Plus: Linux OS med åtkomst till cPanel via kontots kontrollpanel. Inkluderar fler dedikerade resurser än Linux-värdtjänster. Du installerar appar som WordPress på egen hand med hjälp av cPanel.
  • Windows-värdtjänster med Plesk: Windows OS med åtkomst till Plesk via kontots kontrollpanel. Du installerar appar som WordPress på egen hand med hjälp av Plesk. Detta värdtjänstpaket är inte längre tillgängligt. Vi har emellertid fortfarande supportdokumentation för det. (Hjälp för Windows-värdtjänster (Plesk))

Nivåer (Ekonomi, Deluxe, Komplett och så vidare) representerar de funktioner som följer med ditt värdtjänstpaket. Ju högre nivå desto bättre funktioner. Mer information om nivåerna för din värdtjänst hittar du här: