Gå direkt till huvudinnehållet

Linux-värdtjänster (cPanel) Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Vad är min webbplats IP-adress i mitt Linux-värdtjänstkonto?

Du kan behöva hitta din webbplats IP-adress för att peka domännamnet dit eller ladda upp filer via FTP.

  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Klicka på Server under Inställningar på kontots kontrollpanel .
    klicka på server

    Din IP-adress visas i listan över inställningar.

Mer information