Vilka komponenter har min värdtjänst stöd för?

Vissa webbplatser behöver vissa komponenter för att fungera korrekt. Den här listan visar vilka komponenter som stöds för våra Linux-värdtjänster och webbhotell Plus-konton.

KomponentLinux-värdtjänster
med cPanel
Windows-värdtjänster
med Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX)-
.NET Core
via WebDeploy
-
Bootstrap v4-
CGI
cURL
Cron Jobb-
FTP över SSL
ionCube-
mod_rewrite-
Microsofts URL-omskrivningsmodul-
MS SQL-
MySQL
Perl
PHP
Python
Rå åtkomstloggar
Loggar för serverfel-
Inkluderar tjänstesidan (SSI)

Det finns olika funktioner tillgängliga för ditt konto beroende på dess nivå (Ekonomi, Deluxe osv.). För mer information om nivåspecifika funktioner som antal databaser eller webbplatser, se vår planinformation för Linux -värdtjänster eller värdtjänster för webbhotell eller Windows-värdtjänster med Plesk .