Gå direkt till huvudinnehållet

Windows-värdtjänster (Plesk) Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Visa statistik för mitt Windows-värdtjänstkonto

Plesk erbjuder en översikt på hög nivå av statistiken för ditt Windows-värdtjänstkonto i kontrollpanelen. Du kan visa den här statistiken genom att gå till fliken Statistik när du har loggat in på Plesk.

För mer detaljerad information kan du även se ditt kontos FTP-statistik , dataöverföringsstatistik och webbstatistik från den här sidan.