Aktivera statistik för webbtrafik för Windows-värdtjänster

Du kan visa besöksuppgifter för din webbplats för Windows-värdtjänster när du har aktiverat webbtrafikstatistik. Så här gör du.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill använda.
  3. Välj Server i avsnittet Inställningar.
  4. Kontrollera att Webbstatistik är . Om inte, välj Hantera , växla Status till och stäng sedan dialogrutan Webbstatistik.

När du har aktiverat webbstatistik börjar Plesk spåra besökardata till din webbplats.

Relaterade steg

• Om du vill visa din trafikstatistik i webbläsaren går du tillhttps://myDomainName.com/plesk-stat/webstat , där myDomainName.com är ditt domännamn (som coolexample.com). Du uppmanas att logga in med ditt Plesk-användarnamn och lösenord.

Mer information

Plesk använder AWStats för att spåra webbtrafikdata: