Visa mina lektioner i Domänakademin

Domänakademin lär dig hur du framgångsrikt kan investera i domännamn med hjälp av ett beprövat inlärningsprogram och ger dig tillgång till en grupp som stöder alla studenter i varje skede av deras unika domännamnsresa. Domänakademikurser kan visas i GoDaddy-gruppen.

OBS! Du måste ha ett medlemskap i Discount Club för att komma åt Domain Academy.
  1. Gå till Domänakademin .
  2. Välj Redan en DDC-medlem? Logga in .
  3. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  4. Välj Ange domännamnsinvesteringskurs .
  5. Välj Registrera . Ett meddelande överst bekräftar din registrering.
  6. Bläddra ner till Planera aktiviteter och välj sedan Starta för önskad lektion.

När du har slutfört en lektion kan du rulla längst ner och välja Markera lektion som slutförd eller Skicka .