Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Visa min visningsplats

När du har skapat en mellanlagringswebbplats för ditt Hanterade WordPress-konto kan du visa mellanlagringswebbplatsen för att förhandsgranska ändringar av webbplatsen innan du gör dem live.

OBS! Staging-webbplatser är tillgängliga om du har ett Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Hanterat WordPress-konto. Om du har ett Bas-konto måste du uppgradera ditt konto för att kunna använda en mellanlagringswebbplats.

OBS! Pro-konton är endast tillgängliga i USA och Kanada.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill använda och välj Staging .
    Välj mellanlägg
  4. Klicka på Staging WP Admin .
  5. Logga in på WordPress.
  6. I wp-admin instrumentpanelen under nästa steg, klicka Visa din webbplats .
    klicka på visa din webbplats i wordpress