Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Visa min visningsplats

När du har skapat en mellanlagringswebbplats för ditt Hanterade WordPress-konto kan du visa mellanlagringswebbplatsen för att förhandsgranska ändringar av webbplatsen innan du gör dem live.

OBS! Staging-webbplatser är tillgängliga om du har ett Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Hanterat WordPress-konto. Om du har ett Bas-konto måste du uppgradera ditt konto för att kunna använda en mellanlagringswebbplats.

OBS! Pro-konton är endast tillgängliga i USA och Kanada.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill använda och välj Staging .
    Välj mellanlägg
  4. Klicka på Staging WP Admin .
  5. Logga in på WordPress.
  6. I wp-admin instrumentpanelen under nästa steg, klicka Visa din webbplats .
    klicka på visa din webbplats i wordpress