Vilken typ av värdtjänst eller server använder jag?

Gateway visar vilken typ av värdtjänst eller server du använder i nedre vänstra hörnet av brickan på kontot.

Du kan använda den här informationen för att avgöra vilken typ av värdtjänst eller server du använder:

Visa Typ av värdtjänst
cPanel Linux-värdtjänster
Parallels Plesk Windows värdtjänster
Hanterade WordPress-bloggar
Webb eller klassisk GoDaddy äldre värdtjänst
VPS eller dedikerad Server som använder Mina servrar-panel

Nästa steg

  • Klicka på Hantera för att komma åt det konto du vill använda.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.