Verifiera mitt domänägarskap med Network Solutions

Om du vill konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän på Network Solutions måste du ändra dina DNS-inställningar för Network Solutions två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

TXT-postvärdet som du behöver skapa finns i ditt Microsoft 365-konto. Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på ditt Network Solutions-konto .
  2. Välj Hantera konto .
  3. Välj Mina domännamn .
  4. Välj Redigera avancerade DNS-poster
  5. Bläddra till Text (TXT-poster) och välj Redigera TXT-poster .
  6. Ange följande:
    • Värdnamn : @
    • TTL : 7200
    • Text : Ange det TXT-värde vi skickade till dig.
  7. Välj Fortsätt .

Kontakta Network Solutions kundtjänst på 1 (888) 642-0209 om du behöver ytterligare hjälp.