Verifiera mitt domänägarskap med Hover (Tucows)

För att konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän på Hover måste du ändra dina Hover DNS-inställningar två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

TXT-postvärdet som du behöver skapa finns i ditt Microsoft 365-konto. Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på ditt Hover-konto .
  2. Om du har flera domännamn väljer du det domännamn du vill redigera.
  3. Välj fliken DNS.
  4. Välj Lägg till ny och ange följande:
    • Värdnamn : @
    • Typ av post : TXT
    • Värde : TXT-värdet i ditt Microsoft 365-konto.
  5. Välj Spara.

Kontakta Hover kundsupport på 1 (866) 731-6556 om du behöver ytterligare hjälp.

Relaterat steg

• Be GoDaddy kontrollera din TXT-post genom att logga in på ditt Microsoft 365-konto och välja Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack! När ditt ägarskap har verifierats ser du resten av installationsinstruktionerna för Microsoft 365. Använd dessa för att ange din Microsoft 365-e-postdestination för din Hover-domän .