Verifiera mitt domänägarskap med eNom

För att konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän på eNom måste du ändra dina eNom-DNS-inställningar två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

TXT-postvärdet som du behöver skapa finns i ditt Microsoft 365-konto. Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på ditt eNom-konto .
  2. Inom områdena, välj My Domains.
  3. Om du har flera domännamn väljer du det domännamn du vill redigera.
  4. I området Hantera domän väljer du Värdposter.
  5. Ange följande inställningar:
    • Värdnamn : @
    • Typ av post : TXT
    • Adress : TXT-värdet som vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  6. Välj Spara.

Kontakta eNoms kundsupport på 1 (425) 274-4500 om du behöver ytterligare hjälp.

Mer information

• Läs mer från eNom .