Verifiera att jag äger HostGator-domänen

För att konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän på HostGator måste du ändra dina HostGator DNS-inställningar två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

TXT-postvärdet som du behöver skapa finns i ditt Microsoft 365-konto. Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på din HostGator cPanel .
  2. I avsnittet Domäner väljer du Avancerad DNS-zonredigerare .
  3. I avsnittet Lägg till en post anger du följande:
    • Namn : @
    • TTL : 7200
    • Typ : TXT
    • Adress : TXT-värdet som vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  4. Välj Lägg till post .

Kontakta HostGator kundsupport på 1 (866) 964-2867 om du behöver ytterligare hjälp.