Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Verifiera att jag äger HostGator-domänen

För att konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän på HostGator måste du ändra dina HostGator DNS-inställningar två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

TXT-postvärdet som du behöver skapa finns i ditt Microsoft 365-konto. Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på din HostGator cPanel .
  2. I avsnittet Domäner väljer du Avancerad DNS-zonredigerare .
  3. I avsnittet Lägg till en post anger du följande:
    • Namn : @
    • TTL : 7200
    • Typ : TXT
    • Adress : TXT-värdet som vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  4. Välj Lägg till post .

Kontakta HostGator kundsupport på 1 (866) 964-2867 om du behöver ytterligare hjälp.