Verifiera att jag äger domänen hos ett annat företag

Om du vill konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän hos ett annat företag (inte med GoDaddy) måste du ändra dina DNS-inställningar två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

Du hittar ditt TXT-postvärde i din e- E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy). Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på ditt konto hos det andra företaget.
  2. Hitta var du vill lägga till en TXT-post och ange uppgifterna från din e-post & Office-kontrollpanel.

Bekräfta din TXT-post genom att logga in på ditt konto och sedan välja Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack! . När domänägarskapet har verifierats ser du resten av installationsinstruktionerna för Microsoft 365. Följ stegen och ställ in din e-postadress för Microsoft 365 för din domän .

Hjälp för specifika företag:

Hjälp från andra företag: