Växla mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Samsung Email (Android)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Logga in på Outlook på webben . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här). Om du ser e-post i din inkorg fortsätter du till nästa steg.
  2. Varning: Om några meddelanden saknas efter övergången från Workspace Email till Microsoft 365, ta inte bort ditt POP- eller IMAP-konto än. Du kan fortfarande lägga till Exchange, men behåll båda kontona tills du har återställt dina meddelanden .
  3. Öppna appen för e-post på din Android-enhet.
  4. Tryck på Meny och sedan på Inställningar.
  5. Tryck på Lägg till konto.
  6. Tryck på Företag (beroende på vilken version du har kan du se Microsoft Exchange ActiveSync istället).
  7. Ange din e-postadress och ditt lösenord för GoDaddy Microsoft 365 och tryck sedan på Logga in.
    Ange din e-postadress och ditt lösenord och tryck på Logga in

Obs! Om det är första gången du konfigurerar ett e-postkonto kan du behöva godkänna Sekretesspolicyn och Tillåta att e-post ringer och hanterar telefonsamtal.

Om Microsoft inte hittar ditt konto blir du ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

Användarnamn = din Microsoft 365-e-postadress
    Lösenord = ditt Microsoft 365-e-postlösenord
    Server = outlook.office365.com
    Domän\användarnamn = \[Microsoft 365-e-postadress] (exempel: \owner@coolexample.com)

8. Tryck på Tillämpa för att aktivera säkerhetsinställningar.
    Tryck på Tillämpa för att använda säkerhetsinställningar
  9. Tryck på Nästa för att slutföra konfigurering manuellt (du kan gå tillbaka hit och redigera inställningarna när du vill).
    Tryck på Nästa, redigera konfigurationsinställningar manuellt senare
  10. Tryck på Aktivera för att aktivera Phone Admin-appen.
    Tryck på Aktivera för att lägga till Phone Admin-appen
  11. Redigera ditt Kontonamn och tryck på Klart.
    Redigera Kontonamn och tryck på Klart
  12. Ett meddelande visas som bekräftar att ditt Microsoft 365-e-postkonto har lagts till på din Android-enhet.
    E-postkontot har lagts till i e-postappen för Android

Jämför dina POP / IMAP- och Exchange-konton. Om din e-post finns i Exchange tar du bort POP / IMAP-versionen från din enhet.