Växla mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Outlook (iOS)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Logga in på Outlook på webben . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här). Om du ser e-post i din inkorg fortsätter du till nästa steg.
  2. Varning: Om några meddelanden saknas efter övergången från Workspace Email till Microsoft 365, ta inte bort ditt POP- eller IMAP-konto än. Du kan fortfarande lägga till Exchange, men behåll båda kontona tills du har återställt dina meddelanden .
  3. Öppna Outlook. (Har du inte appen? Ladda ned den från iTunes App Store. Tryck sedan på Kom igång, välj dina inställningar och gå till steg 4.)
  4. Tryck på Meny > Utrustningsknappen Inställningar.
    Tryck på Menyikonen för att visa ett hus
  5. Tryck på Lägg till Mail-konto > Lägg till ett e-postkonto
    Lägg till ett e-postkonto
  6. Ange din e-postadress för Microsoft 365 och tryck på Lägg till konto.
    Ange e-postadress och tryck på lägg till konto
  7. Ange lösenordet till Microsoft 365 och tryck på Logga in. (Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola.)
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  8. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (kallas även tvåstegsverifiering) måste du också verifiera ditt konto.
  9. Ditt Microsoft 365-konto visas nu i Inställningarna. Gå till din Inkorg för att kolla din e-post.
    Ditt nya e-postkonto för Microsoft 365 visas i Inställningar

Jämför dina POP / IMAP- och Exchange-konton. Om din e-post finns i Exchange tar du bort POP / IMAP-versionen från din enhet.