Växla mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Gmail (Google Pixel)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange.

1. Logga in på Outlook på webben . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här). Om du ser e-post i din inkorg fortsätter du till nästa steg.
  2. Varning: Om några meddelanden saknas efter övergången från Workspace Email till Microsoft 365, ta inte bort ditt POP- eller IMAP-konto än. Du kan fortfarande lägga till Exchange, men behåll båda kontona tills du har återställt dina meddelanden .
  3. Öppna Gmail- appen för Google Pixel.
    • Nya användare: Lägg till en e-postadress .
      Tryck på lägg till e-postadress
    • Befintliga användare: Välj Konto och tryck på Lägg till ett annat konto .
      Tryck på lägg till konto
  4. Välj Exchange och Microsoft 365 .
    Välj Exchange och Microsoft 365
  5. Ange din Microsoft 365- e- postadress och tryck på Nästa .
    Tryck på lägg till konto
  6. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa .
    Tryck på lägg till konto
  7. När ditt konto är klart trycker du på Klar .
    Tryck på lägg till konto
  8. Om du vill se din inkorg trycker du på Ta mig till Gmail . Du kan komma åt dina profilinställningar för att uppdatera ditt visningsnamn eller mobilsignatur.
    Tryck på lägg till konto

Jämför dina POP / IMAP- och Exchange-konton. Om din e-post finns i Exchange tar du bort POP / IMAP-versionen från din enhet.