Vanliga frågor för den utökade kassan för WooCommerce-butiker

Kolla in några vanliga frågor nedan för att få mer information om hur den förbättrade kassan fungerar samt annan användbar information.

Välj en fråga för att se svaret:

Stöder den utökade kassan alla alternativ som finns på standardwooCommerce-sidan?

Ja! All funktionalitet som standardwooCommerce-kassasidan stöder stöds också av den förbättrade kassasidan. Några exempel är:

• visa kupongfält,
  • stödda betalningsgateways,
  • valuta,
  • skatt,
  • frakt,
  • kontoinställningar (tillåt gästkontroll, användarregistrering osv.),
  • e-postmeddelanden och många andra.

Skulle standardsidan för WooCommerce-kassan någonsin visas?

Det snabba svaret är nej. Så länge som din webbplats uppfyller kraven för att den förbättrade kassaupplevelsen ska vara aktiverad som standard, åsidosätter den standardinställningssidan för WooCommerce. Dessa krav är:

Varför visas inte fraktalternativ om endast virtuella produkter väljs?

Eftersom virtuella produkter inte kräver frakt kommer inga alternativ att visas, och det finns inget alternativ för en leveransadress att fyllas i.

Stöds mitt anpassade insticksprogram?

Just nu stöds endast standard WooCommerce-funktioner i kassan. Du kan redigera kassafält, men insticksprogram som ändrar design och funktionalitet i kassan stöds inte.