Välja stockfoto

Du kan använda egna bilder på din webbplats, men du kan också använda en samling royaltyfria stockfoton som ingår. Dina första stockbildsalternativ baseras på vilken kategori du väljer för din webbplats, men du kan se ännu fler val genom att söka med nyckelord.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på valfritt avsnitt, utom Kontakta oss eller sidfoten.
    • Om du klickade på det första avsnittet, klicka påOmslagsbild i Rubrik-panelen.
    • I andra avsnitt med foton klickar du på det foto du vill byta ut.
  4. Klicka på Stockbilder i panelen Redigera bild.
    klicka på stockbilder
  5. Rulla igenom fotorutnätet efter ett foto du gillar. Klicka på det så byts befintlig bild ut automatiskt. Eller ange ett sökord i fältet Sök stockbilder för att se andra foton, och klicka på ett i rutnätet för att välja det.
    ange sökord för att hitta stockbilder

OBS! Om det finns ännu fler stockbilder för din valda kategori så bläddrar du genom rutnätet för att hitta en du vill använda.

6. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).