Välj teckensnitt till webbplatsen

Är du inte bekant med olika teckensnitt, som Bodoni Bold eller Baskerville Old Face? Oroa dig inte. Du kan välja mellan fler än ett dussin olika teckensnittskombinationer, som alla är utformade för att förmedla din webbplats individuella stil. Eller så kan du klicka dig igenom förinställda teman för färg och teckensnitt, och sedan anpassa teckensnittet.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats, så visas din webbplats befintliga kombination för färg och teckensnitt i huvudfönstret.
    din befintliga kombination för färg och teckensnitt
  3. Klicka på Tema.
    Klicka på knappen Stilar
  4. I panelen Tema kan du:
    • Bläddra igenom de förinställda kombinationerna för färg och teckensnitt högst upp i panelen. Varje klickning ändrar omedelbart din befintliga kombination.
      bläddra igenom stilkombinationerna
      webbplatsens stil ändras omedelbart
    • Eller klicka på Teckensnitt, så markeras webbplatsens befintliga teckensnitt i rutnätet. Om du vill ändra det klickar du på ett annat teckensnitt. Ändra teckensnittets storlek genom att klicka på de fyra prickarna på fältet längst upp i teckensnittslistan.
      klicka på en annan ruta för att ändra färg

OBS! Om du klickar på Återställ teckensnitt och färger under listan på teckensnitt blir både teckensnitt och färg återställda till det förinställda temats ursprungliga kombination – inte till vad du använde innan du bläddrade igenom de förinställda valen.

5. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  6. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).