Välj teckensnitt och storlek på webbplatsen

Känner du inte till en Bodoni Bold från ett gammalt ansikte i Baskerville? Oroa dig inte. Vi har undersökt de mest effektiva teckensnittskombinationerna för läsbarhet för dina webbplatsbesökare. Välj en av våra optimerade förinställda teckensnittskombinationer eller skapa din egen teckensnittsparning.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida .
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna din webbplatsredigerare.
  4. För att ändra typsnitt väljer du Tema fliken och öppna alternativen för Typsnitt .
    • Primärt typsnitt används vanligtvis för rubriker på din webbplats. Det sekundära teckensnittet används för brödtext.
    • Välj bland våra rekommenderade förinställda teckensnittsparningar.
    • Om du vill ha mer anpassning väljer du Avancerad för att välja specifika primära och sekundära teckensnitt. Vi föreslår automatiskt det bästa parade teckensnittet för läsbarhet, men du kan ändra det till vad du vill eller välja ett av de förinställda teckensnittsparningarna igen.
  5. För att ändra teckenstorlek, välj din webbplats eller Hemsida flik. Välj textfältet på din webbplats som du vill redigera. Alla textfält som tillåter redigering har möjlighet att ändra teckenstorlek.
    • Välj Textstorlek väljare. Detta visas direkt på din webbplats och är inte tillgängligt i sidofältet.

ALTEXT
    • Ändra teckensnittsstorleken så att den blir större eller mindre. om du redigerar text i en layout som har flera sektionsgrupper, till exempel avsnittet Om oss, uppdateras textstorleken så att alla dina textblock i det avsnittet har en enhetlig storlek.
    • Om du vill att storleken ska tillämpas på liknande rubriker eller brödtext för alla sektioner på varje sida på hela webbplatsen, välj Ansök på hela webbplatsen .
    • Notera: Rubriksektionen (det första avsnittet på din startsida) har inte alternativet Tillämpa på hela webbplatsen eftersom dessa textfält är unika.

6. Dina ändringar sparas automatiskt. Använda sig av Förhandsvisning för att se resultaten och när du är redo att offentliggöra ändringarna, publicera din webbplats .