GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Välj en färg som ska tillämpas på element i min GoDaddy Studio-design

Använd färgväljaren för att välja en färg och tillämpa den på elementen i ditt projekt, som bakgrund, text, form eller bild. Följ stegen för din enhet.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Skapa ett projekt eller redigera ett befintligt projekt .
  3. Tryck på en bild, form, lite text eller bakgrunden.
  4. Tryck på Redigera i menyn som visas.
  5. Tryck på Färg i menyn längst ner på skärmen.
  6. Tryck på färghjulet längst till höger.
    Det mobila färghjulet
  7. Skjutreglagen representerar, från topp till botten:
    • Nyans (huvudfärgfamilj)
    • Nyans (mängd vitt)
    • Skugga (mängd svart)
    • Opacitet (från solid till genomskinlig).
    Flytta skjutreglagen åt vänster eller höger för att ändra dessa värden.

Du kan också ange ett specifikt hex-värde. För att göra detta trycker du på det befintliga hex-värdet och skriver ett nytt.
    Välj ett hex-värde
  8. Tryck på bocken bredvid hex-värdet för att lägga till den nya färgen i ditt färgbälte.
  9. Tryck påPlus-ikon i färgbältet för att lägga till färgen i din palett.
  1. Logga in på ditt GoDaddy Studio-konto .
  2. Skapa ett projekt eller redigera ett befintligt projekt .
  3. Välj en bild, form eller text.
  4. Välj Färg i menyn till höger på skärmen.
  5. Välj färgrutan bredvid dropparen.
    Färgprovet
    Färgväljaren som öppnas visar, från vänster till höger:
    • Nyans (mängd vitt) och nyans (mängd svart)
    • Nyans (huvudfärgfamilj)
    • Opacitet (från solid till genomskinlig).
  6. Vänsterklicka och flytta muspekaren över alternativen för färgväljare tills du har den färg du vill ha.

Du kan också ange ett specifikt hex-värde. För att göra detta trycker du på det befintliga hex-värdet och skriver det nya värdet.

OBS! Använd droppverktyget för att lägga till färgen i ditt färgbälte .