Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad kan jag göra när jag har konfigurerat Hanterad WordPress för min butik?

Din inkluderade Hanterade WordPress-plan har konfigurerats och ditt återförsäljarbutik-insticksprogram och ditt nyckelfärdiga skyltfönster är redo att börja. Här är vad du kan göra härnäst.

Bygg upp ditt varumärke

WordPress-stöd

OBS! GoDaddy har inte direkt stöd för att bygga din webbplats eller frågor om hur du anpassar insticksprogrammet i WordPress. Vi ser dock till att funktionerna i insticksprogrammet fungerar som de ska.

Mer information

• När du har köpt en ny återförsäljarplan, slutför ombordstarten för att konfigurera din butik.
  • Du kan även skapa kampanjkoder i kontrollcentret för återförsäljare.