SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad händer om jag märker ett problem med ett SSL- eller kodsigneringscertifikat?

OBS! Från och med 1 juni 2021 utfärdar eller förnyar GoDaddy inte längre kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan äger en kodsignering eller ett drivrutinsigneringscertifikat kommer du inte att kunna återköra det efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdas före 1 juni 2021 förblir giltiga tills de upphör.

Säkra certifikat kan utsättas för olika typer av attacker och sabotage.

För att rapportera misstänkt privat nyckelintrång, missbruk av certifikat eller annan typ av bedrägeri, kompromettering, missbruk, olämpligt uppförande eller någon annan typ av misstänkt aktivitet med ett certifikat, kontakta Starfield på practices@starfieldtech.com .

Om ditt certifikat inte fungerar och du inte tror att det är bedrägerirelaterat, ta en titt påTesta din SSL-konfiguration .